handgemaakte sieradenhandgemaakte sieradenhandgemaakte sieraden  
handgemaakte sieraden
handgemaakte sieradenhandgemaakte sieradenunieke sieradenhandgemaakte sieradenunieke sieradenunieke sieradenunieke sieraden
workshopworkshopworkshopworkshop
workshop
workshop
workshop
Een sieraad maken is helemaal niet zo moeilijk Zeker niet als Pierina  je daarbij helpt .
Je zult trots zijn op je zelfgemaakte sieraad.

Ben je op zoek naar een leuke activiteit samen met bijvoorbeeld familie, vriendinnen, buren of collega’s? Kom dan naar een workshop bij Pierina. In een gezellige en ongedwongen sfeer maak je een sieraad naar eigen idee of naar de voorbeelden in Pierina’s atelier of op haar website. Je hebt ruim 300 verschillende kralen in allerlei kleuren en van diverse materialen tot je beschikking. Een workshop duurt ongeveer drie uur. Meestal starten we om 19.30 uur en zijn we rond 22.30 uur klaar.

Je kunt een groep aanmelden maar ook individueel. De grote van de groep is in overleg.

De kosten voor een workshop vallen erg mee en liggen tussen de 4 en 25 euro en hangt geheel af van het sieraad dat je maakt. Koffie, thee of fris is bij de prijs inbegrepen.

De workshops worden meestal bij Pierina gehouden, bij grote groepen of als de klant er om vraagt, vind ik het niet erg om naar je toe te komen. Buiten Etten-Leur moet ik dan wel reiskosten in rekening brengen.
workshop workshopworkshopworkshopworkshopworkshop
workshopworkshopworkshopworkshop
  kettingen  
unieke sieradenhandgemaakte sieradenhandgemaakte sieraden handgemaakte sieradenhandgemaakte sieradenhandgemaakte sieraden handgemaakte sieraden kettingketting